1st INTERNATIONAL TRAINING ON HONEY DEGUSTATION

| 25. maja 2016. | 0 Komentara

 

 

Screenshot_3BUP_logo_sajt_01

 

 

 

 

 

 

 

 

Screenshot_2beesources

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1st INTERNATIONAL TRAINING ON HONEY DEGUSTATION

 

 

U Beogradu je tokom 23. i 24. aprila prvi put održan internacionalni seminar o degustaciji meda.
Seminar je održan u prostorijama BUP-a, u zgradi Beograđanke, a u organizaciji Srpskog društva za testiranje i ocenjivanje meda, Beogradsog udruženja pčelara, Italian National Registary of Experts in the Sensory Analysis of Honey i Bee Sources. Tokom dvodevnog seminara polaznici su bili u prilici da ovladaju tehnikom senzorne analize meda. Nakon veoma zanimljivog seminara koji su vodili gosti iz Italije dr Gian Luigi Marcazzan i dr Raffaele Dall`Olio, 38 polaznika su pored novostečenog znanja stekli i međunarodne sertifikate.
S obzirom da je interesovanje bilo veoma veliko, obaveštavamo sve koji nisu bili pozvani ovaj put, da će biti pozvani na sledeći seminar koj će biti organizovan najesen ove godine.
Takođe se zahvaljujemo svim polaznicima na učešću i saradnji.

dr Slađan Rašić, predsednik Srpskog društva za testiranje i ocenjivanje meda
Božidar Gašić, predsednik BUP-a

 

Rubrika: O medu, Некатегоризовано

O Autoru ()

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *