KONKURS ZA NAJBOLJI MED IZ SRBIJE ZA 2016 GODINU

C:\Users\RASIC\Desktop\dobra.jpg C:\Users\RASIC\Desktop\BUP_logo_manji.jpg

SRPSKO DRUŠTVO ZA TESTIRANJE I OCENJIVANJE MEDA U SARADNJI SA BEOGRADSKIM UDRUŽENJEM PČELARA I UZ PODRŠKU CENTRA ZA ISPITIVANJE NAMIRNICA I NAUČNOG INSTITUTA ZA VETERINARSTVO REPUBLIKE SRBIJE RASPISUJE

KONKURS

ZA NAJBOLJI MED IZ SRBIJE

ZA 2016 GODINU

Prijave za učešće na Konkursu se podnose počev od 01. septembra 2016. godine. Konkurs traje do 15. januara 2017. godine. Konkurs je otvoren za sve pčelare koji pčelare na teritoriji Srbije i koji su registrovani članovi svojih pčelarskih udruženja. Pravilnik i Prijava na Konkurs se preuzimaju na sajtu Beogradskog udruženja pčelara www.bup.rs

Objavljivanje rezultata ispitivanja kvaliteta prijavljenih uzoraka i proglašavanje pobednika obaviće se na Tašmajdanskom sajmu 2017. godine.

Komisiju za utvrđivanje kvaliteta prijavljenih uzoraka meda sačinjavaće eminentni stručnjaci iz Srpskog društva za testiranje i ocenjivanje meda i predstavnici akreditovanih laboratorija iz CIN-a i NIVS-a.

Dobitnici priznanja za najbolji med iz Srbije biće nagrađeni novčanim nagradama i prigodnim plaketama.

Prijava za Konkurs će biti moguća na 42. Beogradskom sajmu pčelarstva „Tašmajdan 2016“ na štandu Beogradskog udruženja pčelara.

C:\Users\RASIC\Desktop\logo.png C:\Users\RASIC\Desktop\Nivs.jpg

Prijava na konkurs za najbolji med iz Srbije 2016 godine.pdf

Pravilnik za konkurs za najbolji med iz Srbije 2016 godine.pdf

 

 

 

 

 

 

 

8 comments

Leave a comment

Your email address will not be published.