Škola za pčelare početnike

| 22. januara 2015. | 4 Komentara

Udruženje je 28.11.2014. u prostorijama u ul. Molerovoj 13 u Beogradu, počelo teoretski deo nastave u okviru obuke za pčelare početnike. Predavači su bili Marko Stanojević i Saša Grubić, koji su polaznike upoznali sa celokupnim programom nastave i dinamikom izvođenja teoretske nastave. Govorili su o medonosnoj pčeli kao oprašivaču u ekosistemu, sa akcentom na oprašivanje gajenih bilјaka i o njenoj ugroženosti u razvijenim zemlјama sveta.Praktični deo obuke biće izveden uz pomoć mentora, članova Beogradskog udruženja pčelara. Nastojaćemo da polaznici kursa ovladaju osnovnim pojmovima biologije pčele i tehnologijom konvencionalnog pčelarenja. Teoretski deo nastave bio bi završen do kraja marta 2015.godine, a onda bi se prešlo na na praktični deo obuke tokom cele pčelarske sezone. Termini obuke mogli bi biti izmenjeni u dogovoru sa polaznicima kursa.

Rubrika: Obuka

O Autoru ()

Komentari (4)

Povratni Link | RSS Feed Komentari

 1. suzana i zoran zlatkov kaže:

  Poštovani
  Naše pitanje je kada planirate ponovo kurs iste ili slične sadržine za pčelare početnike. Takodje nas interesuje koji su uslovi da bi se uzelo učešće na kursu.
  Pozdrav

  • Saša Grubić kaže:

   Poštovani,
   Teoretski deo nastave je već uveliko u toku. Praksa ce trajati tokom čitave pčelarske sezone (mart-septembar). Možete nam se prključiti u bilo koje doba godine i pohađati jednogodišnji kurs, tako da ste dobrodošli. Za tehničke detalje oko upisa obratite se Slađanu na 060/444-0-115.
   Pozdrav

 2. Dragomir kaže:

  Zanima me da li ove ili naredne godine mogu da se prijavim za ovaj kurs i u kojm terminu?

  • Saša Grubić kaže:

   Početak kursa za početnike je planiran na početku sledeće sezone. Sva obaveštenja će biti blagovremeno istaknuta na sajtu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *