KURS URBANOG PČELARSTVA ZA POČETNIKE

KURS URBANOG PČELARSTVA ZA POČETNIKE
2020.god.
Kao i prethodnih godina Beogradsko udruženje pčelara organizuje Kurs urbanog pčelarstva za početnike na kome možete steći veštinu pčelarenja i doprineti očuvanju pčela i životne sredine.
Kurs počinje 16.01.2020.god (četvrtak) u 18h do 21h na VI spratu Beograđanke i traje 7 dana svakog četvrtka (23.01. 30.01. 06.02. 13.02. 20.02. i 27.02.) a praktična nastava vikend u aprilu (subota i nedelja), u zavisnosti od vremenski prilika na našem oglednom pčelinjaku u Košutnjaku.
Polaznici će imati priliku da se upoznaju sa osnovama biologije pčele, vrstama košnica i pčelarskim priborom, pčelinjim proizvodima, bolestima pčela i tretmanima i medonosnim biljem grada Beograda.
Kurs organizujemo u saradnji sa Preduzetničkim razvojnim centrom iz Sremčice https://preduzetnickicentar.rs/https://www.facebook.com/PRCSREMCICA/ i Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ)GmbH.
Kusr može pohađati 30 polaznika od kojih će 20 prvoprijavljenih dobiti punu stipendij. Cena kursa je 6.200,00din.
Prijave slati kolegi Milomiru Kostiću na tel.br.063 237 023 putem SMS poruke
Više informacija: Milomir Kostić tel. 063 237 023 ili e-mail; urbanepcele@bup.rs

9 comments

 1. Poštovani, zanima me da li je cena kursa od 6.200,00 dinara za svih sedam dana, dakle za celo trajanje obuke, ili je to cena za samo jedan dan obuke? Dalje, šta znači da prvoprijavljenih 20 polaznika dobija punu stipendiju? Šta je stipendija a šta je cena kursa? Objasnite mi, jer ovako kako je napisano, više zbunjuje čitaoca nego što ga podstiče da se prijavi!
  Ja bih se prijavila, ali tek kada dobijem objašnjenja.

 2. Da cena celog kursa je 6200 din
  Prvih 20 prijavljenih polaznika dobija punu stipendiju,nista ne placa.
  Nadam se da sam bio jasan za sva dodatna pitanja smo tu ili se javite na kontakt telefone 063 237-023
  Pozdrav

 3. Poštovani, kada će sledeći put biti organizovan kurs za početnike u pčelarstva, pošto sam ovaj put propustila?

  1. Poštovana do sada su kursevi organizovani krajem zime i početkom proleća zbog trenutnog mirovanja pčelarske sezone,tako da novi kurs će biti sledeće godine.
   Pozdrav

 4. Postovani
  Zanima me da li uskoro organizujete neki kurs pcelarstva.Mene zanima kao hobi ali pre svega hteo bih da imam neku obuku pre nego sto krenem.

 5. Kada ce biti sledeci kurs urbanog pcelarstva i da li za drzanje pcela u gradu predstavlja problem blizina niske bazne stanice za mobilnu telefoniju na udaljenosti od 30m?

 6. Pozdrav
  Gde mogu da se obratim u vezi sa subvencijama od strane drzave za pcelare,pocetnik sam u pcelarstvu.

 7. Pozdrav svima,

  Interesuje me da li ce ove zime biti organizovana neka skola pcelarenja. Planiram da krenem sa pcelarenjem, ali mi treba neka osnova sto teorijjskog , sto prakticnog znanja.

Leave a comment

Your email address will not be published.