ZIMSKI CIKLUS PREDAVANJA BEOGRADSKOG UDRUŽENJA PČELARA

ZIMSKI CIKLUS PREDAVANJA BEOGRADSKOG UDRUŽENJA PČELARA
 Dana 10.01.2015 od 10 – 12 časova , na 6. spratu palate “ Beograd “ , pred punom salom , održano je predavanje o upotrebi oksalne kiseline ( zimski i letnji tretman ) u borbi protiv najvećeg neprijatelja pčela – varoe. Osim opisa svih načina borbe oksalnom kiselinom, sa akcentom na najjednostavniji način, nakapavanjem, predavač se nakratko osvrnuo i na većinu sredstava, koja su sada u upotrebi u borbi protiv varoe. U nevezanom razgovoru, posle postavljenih pitanja u vezi teme, dogovoreno je, da se NAREDNE NEDELJE, 17.01.2016. u 10 časova
1. Održi okrugli sto o raznim temama iz oblasti pčelarstva, sa akcentom kako pomoći mladim pčelarima da se uspešno bave pčelarstvom.
I još jedna najava :
2. Predavanje u nedelju 24.01.2016. godine u 10 časova, u istim prostorijama, predavanje će održati naš poznati pčelar Vojo Brstina iz Novog Miloševa, autor nekoliko novih tipova košnica, koji će govoriti o svom načinu pčelarenja.


Posted

in

Tags:

Comments

 1. Zoran Avatar
  Zoran

  Zašto isti dan i u isto vremena kada BUP ima predavanje u šali opštine Novi Beograd. Zar nisu organizatori mogli počastiti beogradske pčelare sa dva predavanja.??

 2. Snezana Avatar

  Molim pcelare za pomoc,zivim na III spratu,doleteo mi je roj kao da su pcele zuje i lice na pcele,samo imaju crno telo,moja zgrada gde ja zivim oronula je boja i cment polako nestaje one su se naselile izmedju cigli ima ih mnogo moram da dzim zatvoren prozor i terasu hoce da se i kod mene nasele,uzas,kako da ih oteram odavde,sipala sam sirce po zgradi gde su one i ne smeta im.
  Molim za savet kako da ih uklonim

 3. Predrag Jovanović Avatar
  Predrag Jovanović

  Snezana javite se na telefon udruzenja da bi dosla ekipa koja ce da pomogne pri uklanjanju pcela
  Kontakt podaci
  …………………………………………..
  Adresa: Molerova 13 – Beograd, 11050 / SRBIJA
  Telefon: +381 (11) 3444 624
  Mob: +381 (61) 882 6259
  E-Mail: office@bup.rs
  Web: https://www.bup.rs

  Sekretar: Jovanka Đuričić
  Mob: +381 (61) 882 6259

  Predsednik udruženja: Božidar Miki Gašić
  E-Mail: miki.gasic@bup.rs

  Pozdrav Peca