ZIMSKI CIKLUS PREDAVANJA BEOGRADSKOG UDRUŽENJA PČELARA

| 21. January 2016. | 3 Comments

ZIMSKI CIKLUS PREDAVANJA BEOGRADSKOG UDRUŽENJA PČELARA
 Dana 10.01.2015 od 10 – 12 časova , na 6. spratu palate ” Beograd ” , pred punom salom , održano je predavanje o upotrebi oksalne kiseline ( zimski i letnji tretman ) u borbi protiv najvećeg neprijatelja pčela – varoe. Osim opisa svih načina borbe oksalnom kiselinom, sa akcentom na najjednostavniji način, nakapavanjem, predavač se nakratko osvrnuo i na većinu sredstava, koja su sada u upotrebi u borbi protiv varoe. U nevezanom razgovoru, posle postavljenih pitanja u vezi teme, dogovoreno je, da se NAREDNE NEDELJE, 17.01.2016. u 10 časova
1. Održi okrugli sto o raznim temama iz oblasti pčelarstva, sa akcentom kako pomoći mladim pčelarima da se uspešno bave pčelarstvom.
I još jedna najava :
2. Predavanje u nedelju 24.01.2016. godine u 10 časova, u istim prostorijama, predavanje će održati naš poznati pčelar Vojo Brstina iz Novog Miloševa, autor nekoliko novih tipova košnica, koji će govoriti o svom načinu pčelarenja.

Category: Vesti

About the Author ()

Comments (3)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Zoran says:

  Zašto isti dan i u isto vremena kada BUP ima predavanje u šali opštine Novi Beograd. Zar nisu organizatori mogli počastiti beogradske pčelare sa dva predavanja.??

 2. Snezana says:

  Molim pcelare za pomoc,zivim na III spratu,doleteo mi je roj kao da su pcele zuje i lice na pcele,samo imaju crno telo,moja zgrada gde ja zivim oronula je boja i cment polako nestaje one su se naselile izmedju cigli ima ih mnogo moram da dzim zatvoren prozor i terasu hoce da se i kod mene nasele,uzas,kako da ih oteram odavde,sipala sam sirce po zgradi gde su one i ne smeta im.
  Molim za savet kako da ih uklonim

 3. Predrag Jovanović says:

  Snezana javite se na telefon udruzenja da bi dosla ekipa koja ce da pomogne pri uklanjanju pcela
  Kontakt podaci
  …………………………………………..
  Adresa: Molerova 13 – Beograd, 11050 / SRBIJA
  Telefon: +381 (11) 3444 624
  Mob: +381 (61) 882 6259
  E-Mail: office@bup.rs
  Web: http://www.bup.rs

  Sekretar: Jovanka Đuričić
  Mob: +381 (61) 882 6259

  Predsednik udruženja: Božidar Miki Gašić
  E-Mail: miki.gasic@bup.rs

  Pozdrav Peca

Leave a Reply

Your email address will not be published.